Sierlijsten buiten bevestigen

Tijdens het renoveren aan het nadenken over nieuwe sierlijsten voor je interieur? Overweeg dadelijk ook sierlijsten voor je buitengevel! Gevellijsten worden door veel doe-het-zelvers over het hoofd gezien, terwijl ze toch ook voor een heel bijzonder resultaat kunnen zorgen. Kies steeds voor een kwaliteitsvol materiaal dat zich niet alleen gemakkelijk laat bevestigen, maar dat ook bestand is tegen weer en wind.
exterior_cornice

 

Orac Luxxus

Luxxus is de meest exclusieve sierlijsten collectie van het Belgische merk Orac Decor. De collectie onderscheidt zich niet alleen in design en detail, maar ook in kwaliteit. Je kan deze lijsten dan ook perfect tegen de gevel bevestigen. Hou er rekening mee dat je buiten altijd dient te werken met de Orac DecoFix Hydro lijm. Enkel deze lijm is immers bestand tegen vochtige omstandigheden en biedt tevens een ongeziene stevigheid. Ter afwerking kan je de sierlijsten ook behandelen met een laag vochtafstotend vernis. Zo kan je zeker gerust zijn.

Orac Decor Sierlijsten

Orac Xterio

Ook de Xterio collectie van Orac doet het prima als geveldecoratie. Het grote verschil met de Luxxus collectie? Deze modellen worden uitsluitend buiten gebruikt, terwijl de Luxxus sierlijsten zowel binnen als buiten worden ingezet. De Xterio lijsten zijn ook een heel stuk groter, waardoor ze tegen hogere huizen beter tot hun recht komen dan de Orac collectie. Ook deze lijsten dien je ter bescherming te voorzien van een extra laagje verf.

sierlijsten buiten bevestigen

Gezien deze beide reeksen vochtbestendig zijn, worden ze niet alleen vaak tegen gevels bevestigd, maar vinden ze ook hun plekje in de badkamer of bij het zwembad.

 

 

 

 

 

 

 

Geef jouw gewaardeerde reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *