De voordelen van renovlies

Renovlies is een oplossing die zowel door particulieren als door vaklieden erg vaak gebruikt wordt. Dankzij dit dikke vliesbehang wordt het immers heel eenvoudig om je muren snel een professioneel afgewerkte look te geven. Wij namen de voordelen van dit behang voor u onder de loep.

Renovlies als basis voor verf

Met renovlies creëer je de perfecte ondergrond om op te schilderen. Het behang neemt een beperkte hoeveelheid verf op, zodat je minder geld hoeft te spenderen aan verf. Bovendien zal je na het drogen geen sporen van de verfroller meer zien op je muur.

renovlies

De muur effen maken

Renovlies verbergt bovendien ook kleine haarscheurtjes en oneffenheden in je muur. Zo hoef je die kleine scheurtjes niet noodzakelijk dicht te pleisteren. Bovendien gebeurt het soms dat de nieuwe pleisterlaag na verloop van tijd wat gaat uitzetten, waardoor er kleine oneffenheden kunnen ontstaan. Ook deze blijven verborgen onder je renovlies.

Isoleren

Met het juiste type renovatievlies kan je je muur ook extra isoleren. Speciaal voor dit doel heeft Erfurt het KlimaTec behangpapier ontwikkeld. Dit behang heeft een dikte van maar liefst 600g en dient met speciaal aangepaste lijm te worden bevestigd. Het is een type behang dat ervoor zorgt dat de kamer tot 70% langer warm blijft. Bovendien biedt dit extra dikte behang ook bescherming tegen schimmels en zorgt het voor extra geluidsdichtheid.

Een eco oplossing

Renovlies veroorzaakt bij aanraking veel minder allergische reacties dan glasvliesbehang. Ben je erg gevoelig voor allergieën? Dan kan je ineens ook voor ecovlies kiezen. Dit behang biedt extra bescherming tegen allergieën en is bovendien ontwikkeld met bijzondere aandacht voor het milieu. Een oplossing die goed is voor iedereen!

Stootvastheid

Wanneer je met grote zorg je muur effen gemaakt hebt, wil je niet dat er barstjes in de pleister komen door onvoorzichtigheden of door spelende kids. Ook voor extra stevigheid is vlies een prima oplossing.

Geef jouw gewaardeerde reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *